زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

سیاتیک چیست و چگونه روی کمر تاثیر دارد؟

سه شنبه, ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۱:۲۸ ق.ظ

سیاتیک چیست و چگونه روی کمر تاثیر دارد؟

سیاتیک,بیماری سیاتیک,سیاتیک در بارداری,علائم سیاتیک,درمان سیاتیک,درمان سیاتیک با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان سیاتیک,سیاتیک را چگونه درمان کنیم,سیاتیک در کودکان,سیاتیک در بزرگسالان,سیاتیک در نوزادان,سیاتیک در بهار,سیاتیک در تابستان,سیاتیک در پاییز,سیاتیک در زمستان,آشنایی با سیاتیک,همه چیز در مورد سیاتیک,سیاتیک واگیردار است,سیاتیک و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان سیاتیک

سیاتیک چیست. اگر ناگهان دچار کمردرد ی شده اید که همراه با آن درد به باسن و پشت ران و ساق شما هم انتشار پیدا میکند به احتمال زیاد دچار وضعیتی شده اید که به آن سیاتیک Sciatica میگویند. سیاتیک به درد های تیر کشنده ای میگویند که از پشت باسن شروع شده و به پشت ران و ساق و گاهی کف پا تیر میکشد.

   سیاتیک ، درمان سیاتیک , سیاتیک پا , سیاتیک کمر , سیاتیک چیست

علت سیاتیک چیست

سیاتیک بیشتر در سنین 50-30 سالگی بوجود میاید و علت عمده آن پاره شدن دیسک بین مهره ای است. بدنبال وارد شدن فشار بیش از حد به ستون مهره، قسمت حلقوی محیطی دیسک ( آنولوس فیبروزوس) پاره شده و قسمت مرکزی ( نوکلئوس پولپوزوس) از بین شکاف پارگی به بیرون راه پیدا میکند. این قسمت بیرون زده را هرنی یا فتق میگویند.

 

  سیاتیک ، درمان سیاتیک , سیاتیک پا , سیاتیک کمر , سیاتیک چیست

سیاتیک چیست و چگونه روی کمر تاثیر دارد؟

مهمترین مشکلی که در فتق دیسک بوجود میاید اینست که قسمت بیرون زده به  ریشه های عصبی که در حال بیرون آمدن از نخاع و مهره هستند فشار وارد میکند. همچنین تماس مواد شیمیایی تشکیل دهنده قسمت ژلاتینی دیسک با ریشه های عصبی موجب تحریک و التهاب آنها میشود. این فشار و التهاب عصب موجب بروز علائم سیاتیک میگردد. در ستون مهره کمری این تغییرات بیشتر در دیسک بین مهره های 3 و 4 و دیسک بین مهره های 4 و 5 ایجاد میشود.

هرنی یا فتق دیسک معمولاً بعد از فعالیت هایی مانند بلند کردن یا هل دادن جسم سنگین یا خم شدن یا چرخیدن ناگهانی بوجود میاید. بطور متوسط از هر 50 نفر یک نفر در طول عمرش دچار هرنی دیسک میشود و از این تعداد در 25-10 درصد آنها علائم بیماری ممکن است بیش از شش ماه ادامه یابد.

سیاتیک چیست و چگونه روی کمر تاثیر دارد؟

  • عباس زادعلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی