.

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

۵ مطلب در اسفند ۱۳۹۶ ثبت شده است

آشنایی با خواص درمانی عسل و رفلاکس معده و ترش کردن معده

 عسل و رفلاکس معده ،عسل رفلاکس معده،عسل برای رفلاکس معده،عسل درمان رفلاکس معده،عسل و درمان رفلاکس معده،تاثیر عسل بر رفلاکس معده،عسل در درمان رفلاکس معده،عسل درمانی برای رفلاکس معده،آیا عسل برای رفلاکس معده خوب است،خوردن عسل برای رفلاکس معده،درمان رفلاکس معده با عسل،عسل درمان رفلکس معده

عسل و رفلاکس معده , خواص عسل و رفلاکس معده , عسل و درمان رفلاکس معده , مصرف عسل و رفلاکس معده

در این مطلب از سایت جسارت به رابطه مصرف عسل و رفلاکس معده می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

عسل و رفلاکس معده

درمان رفلاکس معده با عسل و کاهش و از بین بردن درد اسید معده یا همان رفلاکس معده فقط با خوردن عسل به

صورت طب سنتی اسید معده را به طرز قابل ملاحظه ای کنترل میکند .

سوزش پشت جناغ سینه و سردل بر اثر برگشت اسید که به بیماری رفلاکس معده به

مری شناخته میشود با مصرف عسل طبیعی می توان تا حدودی بهبود بخشید.

بیماری رفلاکس معده به مری (GERD)، هنگامی بروز می یابد که محتویات معده به مری برگشت نماید و

سبب ایجاد علایم یا بروز آسیب در مخاط مری گردد.توصیه می شود برای درمان رفلاکس معده با عسل تا افراد مبتلا به رفلاکس قبل از

خوردن هر وعده غذایی، یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی مصرف کنند. می توانید عسل را با مقداری نان مصرف کنید،

اما حدود ۲۰ دقیقه پس از آن از مصرف مایعات و آب خودداری کنید،

زیرا کارایی عسل را برای بهبود رفلاکس کاهش می دهد، زیرا آب سبب رقیق شدن عسل و کم شدن کارایی آن می شود.

خواص عسل و رفلاکس معده

خواص عسل برای درمان رفلاکس معده را با توجه به موضوع بیماری و راه حل های عسل درمانی ذکر خواهیم کرد.

دقت کنید که این روش ها برای کمک به بهبود می باشد و در صورت حاد بودن بیماری حتما به پزشک مراجعه کنید و تنها به درمان سنتی بسنده نکنید.

ضمنا خواص ذکر شده تنها مربوط به عسل طبیعی می باشد و نه عسل های صنعتی و شرکتی.

درمان رفلاکس معده با عسل ( اسید معده و ترش کردن ) :

۱- یک قاشق چای خوری از پودر شنبلیله را بجوشانید و ناشتا بنوشید، بعد از آن یک قاشق غذاخوری عسل مصرف کنید.

۲- جهت معالجه ترش کردن معده تا بهبودی کامل صبح ناشتا به میزان یک قاشق چای خوری عسل میل کنید این

یکی از اصلی ترین راه های درمان رفلاکس معده با عسل است ..

۳- یک لیوان ماست را همراه با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کرده و روزانه ۳ بار بنوشید.

اسید معده را به شدت کاهش می دهد و دیگر از ترش کردن معده اثری دیده نخواهد شد.

۴- سه پره سیر را با چوب کبریت سوراخ کنید و ناشتا ببلعید تا با معده فعل و انفعال داشته باشد.

برای مفید واقع شدن این امر باید حتما سیرها را سوراخ کنید چون در غیر این صورت فایده ای نخواهد داشت.

پس از خوردن سیرها یک فنجان شنبلیله (به مقدار دو قاشق مربا خوری) بجوشانید و با عسل طبیعی شیرین کنید،

  • عباس زادعلی

تعبیر خواب مار

جمعه, ۲۵ اسفند ۱۳۹۶، ۰۹:۱۴ ق.ظ

تعبیر خواب مار

در این مطلب می خواهیم برای شما تعبیر خواب مار را آموزش دهیم.مار اصولا یکی از جانورانی است که همه از آن می ترسند و ممکن است در خواب شما هم آمده باشد.بنابراین با خواندن این مطلب خودتان می توانید دیدن مار در خواب را تعریف کنید

تعبیر خواب مار از زبان امام صادق ع

مار نمایانگر بسیاری از چیزهاست اما بیشتر به فرآیند حیات اشاره می‌کند. اگر زندگی فردی را از بارداری تا مرگ او در نظر بگیریم، جریانی از رخدادها و حرکت‌ها را مشاهده خواهیم کرد که از بسیاری جهات به فیلم‌هایی که دانه‌ای را از تبدیل شدن به گیاه، گل دادن و مردن به صورت پرسرعت نشان می‌دهند شباهت دارد. 
ابن سیرین می‌گوید: تعبیر خواب مار، دشمن پنهان می‌باشد. اگر ببینی در خانه مار وجود دارد، تعبیرش دشمنی از اهل خانه می‌باشد، ولی اگر مار را در صحرا ببینی، تعبیرش دشمنی بیگانه است.
 

تعبیر خواب مار

 
مار قرمز خطر ناک استفرایند زندگی درونی ما که احتمالا از طریق احساسات خوشایند، عشق و خلاقیت به فرایندی التیام بخش یا فرایندی که فرد را به سوی رشد و تحول مثبت سوق می‌دهد تبدیل شده است. ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر مار قرمز ببینی، یـعـنـی دشمن تو خوش‌گذران می‌باشد. 
 

تعبیرهای مار عبارت‌اند از:

  1. دشمن مخفی
  2. زندگانی
  3. سلامتی
  4. پادشاهی
  5. سپه ‌سالاری
  6. کامیابی
  7. زن
  8. خواسته و مراد
  9. پسر 
  10. سیل
کلا دیدن مار عجیب است اگر ببینی مار را به دو نیم کرده‌ای، یـعـنـی مال و اموال دشمن را مصرف خواهی کرد . ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی مار از تو فرار می‌کند، تعبیرش ضعف دشمن می‌باشد.اگر ببینی مار سفیدی را گرفته‌ای ، تعبیرش بزرگی و عظمت است. جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی ماری را گرفته‌ای ولی به تو صدمه نرسیده است، یـعـنـی بزرگی و عظمت به دست می‌آوری و بر دشمن غلبه می‌کنی و به خواسته و مقصود خودت خواهی رسید .
  • عباس زادعلی

تلخی لیمو عمانی در غذا

جمعه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۶، ۰۵:۳۴ ب.ظ

تلخی لیمو عمانی در غذا

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه در سایت جسارت

تلخی لیمو عمانی در غذا,تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت,چگونه تلخی لیمو عمانی را در خورش بگیریم,رفع تلخی لیمو عمانی در خورشت,رفع تلخی لیمو عمانی در خورش,از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا,رفع تلخی لیمو عمانی در غذا,از بین بردن تلخی لیمو عمانی در غذا,رفع تلخی لیمو امانی در غذا,روش از بین بردن تلخی لیمو عمانی در غذا,تلخی لیمو عمانی را چگونه بگیریم,چگونه تلخی لیمو عمانی را بگیریم,گرفتن تلخی لیمو عمانی,گرفتن تلخی لیمو عمانی از غذا,گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورش,گرفتن تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی,گرفتن تلخی لیمو عمانی در قیمه,گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش,روش گرفتن تلخی لیمو عمانی,رفع تلخی لیمو عمانی,رفع تلخی لیمو عمانی در قرمه سبزی,رفع تلخی لیمو عمانی در قیمه,رفع تلخی لیمو امانی,گرفتن تلخی لیمو عمانی از غذا,چطور تلخی لیمو عمانی را بگیریم,چطور تلخی لیمو عمانی رو بگیریم,چگونه تلخی لیمو عمانی رو بگیریم,تلخیص لیمو عمانی

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

در این مطلب از سایت جسارت به نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید. درون قابلمه چند لیوان اب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید. در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید. در مرحله دوم لیموهای ابکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید. پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

تلخی لیمو عمانی در غذا

یک نوع میوه خشک شده به نام لیمو عمانی وجود دارد که در غذاهای ایرانی بعنوان چاشنی مورد استفاده قرار میگیرد.رنگ خردلی و مزه ترش از خصوصیات یک لیمو عمانی تازه است و باید بگوییم که لیمو عمانی تازه را یک نفر بصورت معمول نمیتواند مصرف نماید.از این رو کار خشک کردن لیمو عمانی تازه در آفتاب انجام میشود و رنگش هم به رنگ سیاه تغییر می یابد.  تا کنون چای عصرانه یا گل‌گاو‌زبان را با لیموعمانی خورده‌اید‌؟ پولکی‌هایی را که با گرد لیموعمانی مزه‌ای ترش و شیرین گرفته‌اند، تست کرده‌اید‌؟ اصلا می‌دانید لیموعمانی چه مزیتی دارد و از چه نوع لیمویی تهیه می‌شود و دلیل تلخ بودن آن چیست‌؟ می‌دانید چرا بعضی لیموها سفید و برخی سیاه هستند‌؟ اگر می‌خواهید به پاسخ این پرسش‌ها برسید این مطلب را بخوانید.

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

لیمو عمانی یکی از طعم دهنده ها و مصلح های مواد غذایی است که معمولا به خورشت ها اضافه می شود و به این ترتیب در هضم غذا و مواد مغذی بدن کمک میکند.لیمو عمانی همانند یک اسفنج عمل می کند و مواد مضر غذا را به خود جذب می کند.برخی افراد عادت دارند لیمو عمانی موجود در خورشت ها را می خورند.با این وجود آیا خوردن آن مضراتی برای بدن به همراه ندارد؟!

تلخی لیمو عمانی در خورشت

بهترین نوع لیموعمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش می‌یابد. لیموعمانی مورد علاقه جنوبی‌های خونگرم و کشورهای عرب زبان است و پودر آن در بیشتر خوراک‌های تند و پرادویه خلیجی استفاده می‌شود. چون لیموعمانی از نظر طب سنتی خنک کننده بوده و می‌تواند گرمی و التهاب این غذاها را خنثی کند و در ضمن مقوی معده، ضد نفخ، صفرابر و اشتها آور خوبی است. با توجه به اینکه لیموعمانی حاوی ترکیبات تلخ است و غلظت این تلخی در خشک شدن و تخمیر بیشتر می‌شود بهتر است در زمان مصرف تخم‌های آن جدا و دور ریخته شود؛ اما از آن جایی که برخی لیموها با وجود جدا کردن تخم، باز هم تلخ مزه هستند، بهتر است لیمو را برای مدت کوتاهی در آب خیسانده و آب آن را دور بریزید البته با این کار بخشی از ویتامین‌های محلول در آب لیمو خارج می‌شود، اما در عوض خورش یا خوراکتان تلخ نمی‌شود در ضمن از خوردن لیموعمانی درسته موجود در انواع خورشت‌ها بپرهیزید چون محل تجمع روغن غذاست.لیموعمانی به دلیل دارا بودن ویتامین C به جذب بیشتر آهن غذا به‌ویژه گوشت قیمه و قورمه کمک می‌کند.

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی بشترین موادی که جذب می‌کند چبریها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از عذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود ؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد. سام دلیری دباره نحوه‌ استفاده از این طعم دهنده یادآور شد: توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت  تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت

لیمو عمانی در قورمه سبزی ترشی مطبوعی به طعم غذا می‌‏دهد؛ اما گاهی این ترشی با بیشتر شدن تعداد لیمو عمانی، به تلخی می‌‏گراید.  این روش را می‌‏توان برای گرفتن تلخی لیمو عمانی به کار برد :  بر روی لیمو‌‏عمانی چند سوراخ ایجاد می‌‏کنیم و روی آن را با آب جوش می‌پوشانیم . بعد از ۲۰ دقیقه آب آن را خالی نموده و به غذا می‌‏افزاییم. با استفاده از این روش تلخی لیمو گرفته و خورشت خوش‌‏طعم‌‏تری خواهیم داشت.

همچنین ببینید : خواص جوز هندیگل گاوزبان و فشار خونکشمش در بدنسازیترب سیاه برای سنگ کلیهخواص به لیمو و زیرفون

  • عباس زادعلی

طرز تهیه آلو بخارا در منزل

دوشنبه, ۷ اسفند ۱۳۹۶، ۰۶:۳۱ ب.ظ

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و نحوه خشک کردن الو بخارا

آشنایی با طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا در بارداری در سایت جسارت

طرز تهیه آلو بخارا در منزل ,طرز تهیه آلو بخارا در خانه,طرز تهیه آلو بخارا,طرز تهیه آلو بخارا,روش تهیه آلو بخارا,طرز پخت آلو بخارا,نحوه تهیه الو بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا با گوشت,طرز تهیه مربای آلو بخارا,طرز تهیه آش آلو بخارا,طرز تهیه خورش آلو بخارا با مرغ,طرز پخت خورشت آلو بخارا,طرز تهیه خورشت آلو بخارا با گوشت,طرز تهیه ی الو بخارا,طرز تهیه خورش الو بخارا,طرز تهیه خورشت الو بخارا,طرز تهیه ی خورشت آلو بخارا,طرزتهیه خورش الو بخارا,طرز پخت خورش آلو بخارا,طرز تهیه مربای آلو بخارا,طرز تهیه مربا آلو بخارا,طرز تهیه ترشی آلو بخارا,طرز تهیه شربت آلو بخارا,طرز تهیه ی مربای آلو بخارا,طرزتهیه مربای الو بخارا,طرز تهیه مربای آلو بخارا تازه,طرز تهیه آش آلو بخارا,طرز تهیه خورش مرغ با آلو بخارا

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا

آشنایی با طرز تهیه آلو بخارا در منزل و نحوه خشک کردن الو بخارا

در این مطلب از سایت جسارت به آشنایی با طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.آلوهایی رو که برای خشک کردن انتخاب می شوند بهتر است که گوشتی و شیرین باشند و معمولن همه ی آلوها رو می توانیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا.آلو بخارا از خشک کردن انواع آلوها بدست می آید ،که موارد مصرف می تواند به عنوان تنقلات و یا افزودنی به انواع غذاها باشه.آلو بخارا در بازار دو مدل عرضه می شود،مدل طلایی و خوش آب و رنگه و شفاف و معمولا بهش لقب صادراتی میدند ،که پیشنهاد میکنم کلا بیخیالش بشید ،چرا؟ چون با دود گوگرد خشک و آماده می شوند و ضررش خیلی زیاد است و نباید مصرف شود

آلو شامل انواع مختلفی می باشد و خواص آنها کمی با هم متفاوت است. اگر بخواهیم به انواع آلو ها اشاره ای داشته باشیم، می توانیم آلو زرد، آلـو جنگلی، آلو سیاه و… را نام ببریم. آلو از خواص بی شماری بهره مند است، به عنوان مثال سرشار از ویتامین های ( آ ) ، ( ب ) ، ( سی ) بوده و قند خون را کنترل میکند .آلوهایی که در غذا استفاده می شود، اکثرا از نوعی تهیه می شوند که پوست آنها را به راحتی می توان جدا کرد،زیرا موقع پخت غذا، پوست آلو (آلوی خشک شده با پوست) از گوشتش جدا می شود و منظره جالبی به غذا نمی دهد،بنابرین از آلوهایی مانند آلو قطره طلا، برای تهیه آلو خورشتی استفاده می شود.در ادامه روش خشک کردن آلو قطره طلا و تهیه آلو خورشتی را مشاهده می کنید که امیدواریم در آینده به کارتان بیاید

طرز تهیه آلو بخارا در منزل

درست کردن آلو بخارا توسط خودتون در خانه خیلی راحت و از نظر اقتصادی به صرفه ست. آلوهایی رو که برای خشک کردن انتخاب میکنین بهتره که گوشتی و شیرین باشه و معمولن همه ی آلوها رو می تونیم خشک کنیم از آلو سیاه گرفته تا قطره طلا. من از آلوهای زرد و شیرینی که این روزها فراوان بود استفاده کردم. آلوها رو به هر میزان که آماده کردین برای خشک کردن، بعد از شستن و چیدن دم هاشون کنار میذاریم. یک قابلمه متناسب با اندازه آلوها برداشته و با مقدار مناسب آب میذاریم جوش بیاد، ۲ قاشق روغن هم بهش اضافه می کنیم. اگر بافت آلوها نرمه بعد از جوش آمدن آب آلوها رو داخل قابلمه ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم اما اگر بافت آلو سالم و له شده نیست اجازه میدیم آلوها ی جوش بخوره و بعد از روی حرارت برمیداریم.

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا

آشنایی با طرز تهیه آلو بخارا در منزل و نحوه خشک کردن الو بخارا

آلو بخارا نوعی خشکبار است که در زبان انگلیسی به آن prune می‌گویند. شما میتوانید آلو بخارا را بعنوان یک میان وعده‌ی مغذی و مقوی استفاده کنید . یکی از فواید مصرف میوه‌های خشک همانند آلو بخارا، تقویت استخوان ها میباشد .

طرز تهیه آلو بخارا در خانه

بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد، میبینین که پوست آلوها جمع شده حالا به راحتی میتونین پوست آلوها رو جدا کنین و در سینی یا آبکش بچینین و روش به دلخواه کمی نمک یا شکر بپاشین و اجازه بدین جلوی آفتاب خشک بشه.  دقت کنین که اگر ۲ روز میخواین جلوی آفتاب باشه روز دوم آلوها رو پشت و رو کنین و اگر آفتاب خیلی تیزه این زمان رو کمتر کنین در غیر این صورت تمام بافت آلو خشک میشه و تقریبن هسته های آلو فقط میمونه !  اگر تو آپارتمان زندگی می کنین و فضای کافی برای استفاده از آفتاب ندارین میتونین آلوها رو جلوی باد پنکه خشک کنین.

آلو بخارا

بررسی‌ها نشان می‌دهد ‌آلو بخارا که آلوی خشک شده محسوب می‌شود سرشار از آنتی‌اکسیدان است به طوری که محققان مقدار آن را با آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بلوبری برابر می‌دانند. این ماده مغذی سرشار از فیبر و کربوهیدرات‌هایی موسوم به ‌سوربیتول‌ است که مانع ‌یبوست می‌شود. الو بخارا که به نام های الو زرد –پردفوس –یرقون –اجاص –جاصا والو برقانی نیز معروف می باشد ،دارای طبع سرد و تر است .آلو میوه‌ای شگفت‌انگیز و آبدار است که از نظر گیاه‌شاسی به تیره‌ی رزاسه یا گلسرخیان متعلق است. این میوه عضوی از خانواده‌ی آلوهای نوع پرانوس است که هلو، شلیل، و بادام را نیز در بر می‌گیرد. این یکی از معدود میوه‌هایی است که در انواع رنگ‌های مختلف موجود است. گیاهی که این میوه را به بار می‌دهد درختچه‌ای کوچک است که در سراسر جهان به ویژه در چین، امریکا، ژاپن، و اروپا می‌روید و فواید زیادی دارد

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا

آلو بخارا , خواص آلو بخارا , آلو بخارا در بارداری , آلو بخارا و دیابت , آلو بخارا و یبوست

احتمالا شنیده اید که میوه های خشک در طول دوران بارداری چقدر مفید می باشند. آیا هوس آلو بخارا کرده اید و نمیدانید که چه تاثیری بر جنین و خودتان دارد؟

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آلو بخارا در منزل و خشک کردن الو بخارا

آلو بخارا در بارداری , آلو بخارا و بارداری , خواص آلو بخارا در بارداری , مضرات آلو بخارا در بارداری

آلو بخارا در بارداری

آلو بخارا (گوجه برغانى) همان آلوى سیاه بزرگ است که طبیعت سرد و تر دارد.ملین، مسهل رقیق و مسکن حرارتگرم مزاج‌ها و صفراوى‌ها، رافع تشنگى و برنده تبهائى است که از حرارت عارض شده باشد آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست می‌آید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره‌طلا در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.

طرز تهیه آلو بخارا در منزل

  • عباس زادعلی

کمر درد صبحگاهی

چهارشنبه, ۲ اسفند ۱۳۹۶، ۰۵:۵۹ ب.ظ

علت و درمان کمر درد صبحگاهی در بارداری و درمان با داروهای گیاهی

در این مطلب از سایت جسارت به علت و درمان کمر درد صبحگاهی در بارداری و درمان با داروهای گیاهی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد

کمر درد صبحگاهی ، کمر درد صبحگاهی در بارداری ، کمردرد صبحگاهی ، علت کمر درد صبحگاهی،علل کمر درد صبحگاهی،درمان کمر درد صبحگاهی،کمر درد های صبحگاهی،علت کمردردهای صبحگاهی،کمر درد صبحگاه،دلیل کمر درد صبحگاهی،علت کمردرد صبحگاهی،علت کمر درد صبحگاهی چیست،علت کمر درد اول صبح،دلیل کمر درد صبحگاهی چیست،علت کمر درد صبح ها،علت کمر درد در صبح،علت کمر درد در صبح چیست،کمردرد های صبحگاهی،علت کمردرد صبحگاهی،علت کمردرد صبحگاهی چیست،دلیل کمردردهای صبحگاهی،علت کمردرد شدید صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی به این معنا است که بیمار در صبح بعد از برخاستن از خواب احساس محدودیت حرکتی و خشکی در بعضی مفاصل بخصوص مهره های کمر دارد. خشکی کمر در صبح بعد از حدود یک ساعت از بین رفته و حرکت مفصل نرم و روان تر میشود.

علت و درمان کمر درد صبحگاهی در بارداری و درمان با داروهای گیاهی

کمر درد صبحگاهی ، کمر درد صبحگاهی در بارداری ، کمردرد صبحگاهی ، علت کمر درد صبحگاهی

اسپوندیلیت انکیلوزان نوعی التهاب مزمن ستون فقرات و مفاصل ساکروایلیاک است. مفاصل ساکروایلیاک در پایین‌ترین نقطه کمر قرار دارند، یعنی جایی که استخوان ساکروم (استخوانی که درست بالای دنبالچه قرار دارد) به استخوان‌های ایلیاک لگن (استخوان‌های قرار گرفته در دو طرف قسمت بالایی باسن) به یکدیگر متصل می‌شوند. التهاب مفصل ساکروایلیاک مزمن باعث کمر درد و خشکی کمر و اطراف آن، از جمله گردن و پشت می‌شود. به مرور زمان، التهاب مزمن ستون فقرات (اسپوندیلیت) می‌تواند منجر به چسبیدن کامل مهره‌ها به یکدیگر (جوش خوردگی) شود، فرایندی که به آن انکیلوز (خشکی مفصل) گفته می‌شود. انکیلوز باعث کاهش و در نهایت از دست رفتن توانایی حرکت دادن ستون فقرات می‌شود.

کمر درد صبحگاهی

در اغلب موارد تورمی خفیف در مفاصل که اغلب مردم در سنین ۴۰ سالگی دچار آن می‌شوند باعث گرفتگی کمر و کمردرد شدید می‌شود.صرفنظر از ضربه‌ها و نیز التهاب و تورم مفصلی ، علل کمردرد صبحگاهی می‌تواند متفاوت باشد. عوارض مادرزادی از جمله عواملی هستند که نزد کودکان و یا اشخاص جوان تولید کمر درد می‌کند. کارهای عضلانی شدید هم گاهی اوقات تولید شکستگی خفیف در ستون فقرات می‌نماید. برآمدگی غضروفهای میان مهره‌ای ممکن است باعث ایجاد درد کشنده گردد که از کمر تا ساق پا تیر می‌کشد. بالاخره کمر درد ممکن است ناشی از انواع بیماریهای ستون فقرات باشد.

علت و درمان کمر درد صبحگاهی در بارداری و درمان با داروهای گیاهی

کمر درد صبحگاهی ، کمر درد صبحگاهی در بارداری ، کمردرد صبحگاهی ، علت کمر درد صبحگاهی

علائم اولیه اسپوندیلیت انکیلوزان عبارتند از درد و خشکی کمر و باسن، به خصوص در هنگام صبح و پس از یک دوره عدم فعالیت بدنی. به مرور زمان، ممکن است علائم این بیماری بدتر یا بهتر شده و یا به فواصل نامنظم به طور کامل متوقف شوند.

کمر درد صبحگاهی در بارداری

کمر درد صبحگاهی بخصوص خشکی صبحگاهی کمر علل مختلفی دارد . از افزایش بیش از حد قوس و گودی کمر بگیرید تا رماتیسم ستون فقرات و … حتی بیماری AS. و مثل همیشه توصیه می کنم به متخصص ستون فقرات و یا ارتوپد مراجعه کنید تا مشکلتان را تشخیص بدهند . حتی بعنوان یک مکمل می تونید به کلینیک های درمان کمر درد  هم بهره بگیرید.درمانهای مرسوم کمر درد تبعا ورزش و فیزیوتراپی، استفاده از مسکن ها و گاهی کورتون ها و شل کننده های عضلات و … است که در نهایت گاهی کار به جراحی هم می کشد ولی توصیه می کنم زود تصمیم نگیرید و با چند متخصص دیگر هم مشورت کنید.کمردرد تجربه ای دردناک است و ممکن است حتی چند روز شما را خانه نشین کند. آنهایی که نوع شدیدتر آن را تجربه کرده اند، نگران آن هستند که مبادا مجبور شوند برای درمان گرفتگی کمر به جراحی متوسل شوند.

علت و درمان کمر درد صبحگاهی در بارداری و درمان با داروهای گیاهی

کمر درد صبحگاهی ، کمر درد صبحگاهی در بارداری ، کمردرد صبحگاهی ، علت کمر درد صبحگاهی

علت دقیق بروز اسپوندیلیت انکیلوزان مشخص نیست. بسیاری از افراد مبتلا به اسپوندیلیت انکیلوزان وجود دارند که افراد دیگری از خانواده آن‌ها نیز به این بیماری مبتلا هستند.‌ با انجام آزمایش خون، وجود یک ژن نشانگر  به نام آنتی‌ژن لنفوسیت انسانی (HLA) نوع B27 (HLA-B27) در اکثر افراد مبتلا به اسپوندیلیت انکیلوزان مشخص شد، البته این ژن نشانگر در درصد کوچکی از سایر افراد نیز یافت شد.

کمردرد صبحگاهی

روش های موثری در طب مکمل وجود دارد که می تواند جایگزین دارو و حتی در برخی موارد جراحی برای درمان کمردرد شود.
طب سوزنی یکی از شناخته شده ترین روش های موثر در کاهش درد و درمان انواع دردهای ستون فقرات از جمله کمردرد است.
طب سوزنی می تواند با شل کردن عضلات اطراف ستون فقرات، بهبود جریان خون ناحیه، آزاد شدن مواد ضد درد از جمله اندروفین از پایانه های عصبی باعث کاهش یا از بین رفتن انواع کمردرد و اسپاسم عضلات کمر  شود.

علت و درمان کمر درد صبحگاهی در بارداری و درمان با داروهای گیاهی

کمر درد صبحگاهی ، کمر درد صبحگاهی در بارداری ، کمردرد صبحگاهی ، علت کمر درد صبحگاهی

در اینجا هدف درمان گرفتگی کمر، کاهش درد و همچنین به تأخیر انداختن یا پیشگیری از عوارض بیماری و تغییر شکل دادن ستون فقرات است. اگر درمان خشکی کمر پیش از آنکه باعث صدمات غیرقابل برگشت به مفاصل شود انجام گیرد بیشترین موفقیت را به همراه خواهد داشت.

علت کمر درد صبحگاهی

کمر درد صبحگاهی و خشکی کمر از علایم بیماری اسپوندیلیت انکیلوزان می باشد. در این بیماری که خشکی و محدودیت حرکات کمر در صبح ها بیشتر است و در طول روز بهتر میشود. بتدریج با جوش خوردن مهره ها در ستون فقرات انعطاف پذیری ستون مهره کم شده و بیمار نمی‌تواند خوب به جلو خم شود.علل کمردردهای بارداری معمولا یک عامل نیست و تغییرات بیومکانیکی در ستون مهره، تغییرات هورمونی که در زنان بارداری ایجاد میشوند و تغییراتی که در وضعیت روحی و روانی زن باردار ایجاد میشود در ایجاد آن نقش دارند. حدود یکی سوم کمر درد بارداری در سه ماهه اول آن ایجاد میشوند یعنی زمانی که هنوز شکم بزرگ نشده و فشار خاصی به ستون مهره وارد نمیشود. بنظر میرسد تغییرات هورمونی در شروع این دردها نقش داشته باشند. همین تغییرات هورمونی است که در دوران قبل از عادات ماهانه میتواند موجب کمردرد شود. این تغییرات هورمونی معمولا بر روی تاندون ها و رباط های اطراف ستون مهره و همچنین رباط های لگن ( در مفاصل ساکروایلیاک و سمفیز پوبیس) تاثیر گذاشته و موجب شل شدن آنها میشود. این شلی و افزایش طول میتواند موجب ناپایداری مفاصل این نواحی و بدنبال آن بروز درد شود.

درمان و علت کمر درد صبحگاهی در بارداری و درمان گیاهی

  • عباس زادعلی