آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش انار دانه مسما رستورانی در سایت جسارت

طرز تهیه خورش خورش انار دانه مسما بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه خورش انار دانه مسما , خورش انار دانه مسما , خورش انار

اگر شما هم نام خورش خورش انار دانه مسما را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش انار دانه مسما رستورانی

می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

مواد لازم برای تهیه خورش انار دانه مسما :

 مرغ :♦: نصف یک عدد

 انار دانه شده :♦:  2 عدد

 پیاز :♦: 200 گرم

 شکر در صورت تمایل :♦:  دو قاشق غذاخوری

 رب گوجه فرنگی :♦: سه قاشق غذاخوری

نمک :♦: به میزان لازم

روغن :♦: به میزان لازم

زردچوبه :♦: یک قاشق چایخوری

گلپر :♦: یک قاشق چایخوری

فلفل :♦: نصف قاشق چایخوری

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش انار دانه مسما رستورانی

برای تهیه خورش انار دانه مسما شما گوشت قرمز نیز می توانید استفاده کنید

طرز تهیه خورش انار دانه مسما , خورش انار دانه مسما , خورش انار

طرز تهیه خورش دانه مسما :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش انار دانه مسما ابتدا باید

مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.

سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.

در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.

پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم،

سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.

طرز تهیه خورش انار دانه مسما , خورش انار دانه مسما , خورش انار

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش انار دانه مسما رستورانی

خورش انار دانه مسما از خورش های خوشمزه گیلان می باشد

وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده،

حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.

در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

 خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.

آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش انار دانه مسما رستورانی