زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۷ ثبت شده است

آشنایی با خواص مارچوبه و مو و درمان ریزش مو

سه شنبه, ۲۱ فروردين ۱۳۹۷، ۰۴:۴۴ ق.ظ

آشنایی با خواص مارچوبه و مو و درمان ریزش مو

مارچوبه و مو ، خواص مارچوبه و مو ، مارچوبه و درمان ریزش مو ،مارچوبه برای ریزش مو ، خواص مارچوبه

مارچوبه و مو , مارچوبه و درمان ریزش مو , خواص مارچوبه و مو

در این مطلب از سایت جسارت به خواص مارچوبه و مو می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص مارچوبه و مو

مارچوبه نوعی گیاه گلدار است که در بیشتر در نواحی آفریقایی رشد پیدا می کند که این گیاه علاوه بر

جنبه زیبایی برگ ها که برای تزیین استفاده می شود دارای خواص سلامتی و درمانی می باشد .

مارچوبه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر می‌رسد و دارای شاخه‌های نسبتا چوبی و صاف است .

مارچوبه بصورت وحشی در اکثر نقاط دنیا می‌روید برگ‌های آن فلسی شکل بوده که از کنار آنها

شاخه‌هایی باریک و دراز و سبز رنگ بصورت دسته‌های 3 تا 8 تائی خارج می‌شود.

مارچوبه گیاهی سرشار از اینولین، پورین، ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، روی، منیزیم،

سلنیوم، آسپاراژین، آسپاراژیناز، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، پیریدوکسین، اسیدفولیک، کولین و … است.

مارچوبه یکی از سبزی‌هایی است که در تمام دنیا در فصل بهار برداشت می‌شود. البته زمان برداشت آن در مناطق آب و

هوایی مختلف، متفاوت است. در برخی از مناطق دنیا در ماه فوریه معادل با بهمن و در برخی نقاط دیگر در جولای معادل با

تیرماه برداشت می‌شود؛ اما اوج برداشت آن در اکثر نقاط جهان، در فصول فروردین و اردیبهشت‌ماه می‌باشد.

مارچوبه و ریزش  مو

مارچوبه به دلیل میزان بالای ترکیبات سولفوریک، برای تولید ادرار و دیگر مایعات بدن که بوی عجیب و غریب می‌دهند،

معروف است. خبر خوب این‌که این سبزی، از خانواده‌ی سوسنیان، حاوی انواعی از مواد مغذی است.

دقیقا به همین دلیل است که چندین و چند فایده برای سلامتی دارد.

مارچوبه را می‌توان به صورت سرخ شده، تفت داده شده، بخارپز یا کبابی استفاده کرد.

به دلیل روش‌های زیادی که برای آماده کردن آن وجود دارد، اضافه کردن آن به برنامه‌ی غذایی‌تان

عملا راحت است. رسپی‌های لذیذی وجود دارند که مارچوبه از مواد اصلی آنها است.

خوردن ۴ برگ از مارچوبه می‌تواند ۲۲ درصد از نیاز روزانه شما به اسید فولیک را تامین کند.

اسید فولیک برای زنانی که قصد بارداری دارند بسیار ضروری است. مطالعات انجام شده

نشان می‌دهد که مکمل‌های اسید فولیک خطر زایمان زودرس را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد.

بیشتر بخوانید :

زالزالک در دوران شیردهی

سرکه بالزامیک

انگور سیاه

کندر در بارداری

مارچوبه و مو , مارچوبه و درمان ریزش مو , خواص مارچوبه و مو

مارچوبه منبع غنی از ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی و مهم محسوب می‌شود. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی

بدن کمک می‌کند و بدن را از تاثیرات مضر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌نماید.

برای اینکه بتوانید از مزایای مارچوبه به صورت کامل بهره مند شوید،

آن را با مقدار کمی از روغن زیتون تفت دهید. بدن ویتامین E را به همراه چربی جذب می‌کند. زمانی که مارچوبه به

همراه روغن زیتون پخته شود اسیدهای چرب سالم به همراه ویتامین E وارد بدن خواهد شد.

خواص درمانی مارچوبه و مو

مصرف مارچوبه مانع از ریزش مو می شود. 

مارچوبه سرشار از اسید فولیک می باشد.

اسید فولیک می تواند نقش قابل توجهی در درمان و پیشگیری از ریزش مو ایفا کند.

مصرف مکمل ها و مواد غذایی حاوی اسید فولیک نه تنها به کاهش احتمال ریزش مو و پیشگیری از نازک شدن موها در آینده کمک می کند،

بلکه می تواند کمک بزرگی به افرادی باشد که به صورت ژنتیکی در معرض طاسی قرار دارند.

مارچوبه سرشار از ویتامین C است که برای تولید و حفظ کلاژن بدن ضروری است.

فیبر موجود در این گیاه مانع از بروز یبوست می شود.

از مارچوبه برای درمان واریس استفاده می شود.

به عنوان آنتی اکسیدان برای درمان سرطان، آب مروارید و ناراحتی چشمی موثر است.

قند خون را کنترل می کندو برای بیماران دیابتی مفید است.

با افسردگی مقابله می کند.

به سم زدایی بدن کمک می کند و با خستگی مفرط مقابله می کند.

 مارچوبه و مو , مارچوبه و درمان ریزش مو , خواص مارچوبه و مو

 افرادی که مبتلا به محدودیت عملکرد کلیه ها هستند نباید از این مارچوبه به مقدار زیاد استفاده کنند چرا

که مصرف مارچوبه در افراد مبتلا به این عارضه باعث افزایش میزان اسیداوریک و در نتیجه بروز نقرس می شود.

مارچوبه و مو

به هنگام خرید بدنبال ساقه‌ های سبز روشن باشید ، شاخه ‌های مارچوبه تازه صاف و نرم بوده و جوانه های آن نباید باز شده باشد ،

اگر فلس‌ های نوک آن باز باشد نشانه ی این است که گیاه مدت زیادی مانده و کهنه شده است.

 آن را در پارچه ای مرطوب بپیچید و در یک کیسه ی پلاستیکی قرار داده و در یخچال نگهداری کنید ،

گرما و خشکی مارچوبه را از بین می ‌برد ، نگهداری مارچوبه به این ترتیب علاوه بر حفظ ویتامین ‌های موجود در آن به حفظ حالت تردی آن نیز کمک می ‌کند.

 پختن مارچوبه باعث به وجود آمدن تغییراتی در آن می شود ،

مارچوبه را در مدت زمان کم و با حرارت زیاد بپزید ، رنگ مارچوبه پس از پخت نباید تیره شود.

این گیاه نه تنها چربی و کالری اندکی دارد (یک پیمانه از آن تنها ۳۲ کالری دارد) بلکه حاوی فیبرهای محلول و

نامحلول زیادی است و همین امر آن را به یک ماده عالی برای کاهش وزن تبدیل کرده است. از آنجایی که

بدن فیبر را آهسته‌تر از سایر مواد هضم می‌کند، زمانی که مواد حاوی فیبر مصرف می‌کنید حس سیری بیشتری خواهید داشت و

خیلی دیر گرسنه می‌شوید. فیبر به شما کمک می‌کند حس سیری داشته باشید و همین امر برای کاهش وزن بسیار مفید است.

همچنین فیبر موجود در مارچوبه برای یبوست نیز عالی است و باعث پایین آوردن کلسترول خون می‌شود. برای اینکه قدرت این گیاه را چند برابر کنید،

می‌توانید آن را با تخم مرغ آب پز مصرف نمایید. ترکیب مارچوبه غنی از فیبر با پروتئین تخم مرغ باعث ایجاد حس سیری بیشتری می‌شود.

مارچوبه و مو , مارچوبه و درمان ریزش مو , خواص مارچوبه و مو

هر ۱۰۰ گرم مارچوبه فقط ۲۰ کیلو کالری انرژی دارد و بدین ترتیب یک جایگزین بسیار عالی برای میان وعده های پُرکالری است.

مارچوبه و مو

بیشتر بخوانید :

زردچوبه در بارداری

برگ سنا

کاکائو برای زن باردار

عسل

  • عباس زادعلی

آشنایی با خواص زردچوبه و عسل برای درمان بیماری ها

دوشنبه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۷، ۰۷:۱۱ ق.ظ

آشنایی با خواص زردچوبه و عسل برای درمان بیماری ها

 خواص زردچوبه و عسل ،خواص زردچوبه و عسل برای پوست،خواص درمانی زردچوبه و عسل،خواص زردچوبه+عسل،خواص زردچوبه با عسل،خواص ماسک زردچوبه و عسل،خواص مخلوط زردچوبه و عسل،خواص ترکیب عسل و زردچوبه،خواص ماسک زردچوبه با عسل،خاصیت زردچوبه با عسل،فواید زردچوبه با عسل،خواص مخلوط عسل و زردچوبه

خواص زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل , خواص درمانی زردچوبه و عسل

در این مطلب از سایت جسارت به خواص زردچوبه و عسل می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص زردچوبه و عسل

زردچوبه و عسل دارای فواید بی شماری برای سلامتی هستند اما زمانی که با هم مخلوط شوند به

عنوان عسل طلایی شناخته شده که قوی ترین آنتی بیوتیک طبیعی به شمار می رود.

هر چند غالبا از زردچوبه به عنوان یک ادویه برای بهبود طعم غذا استفاده می شود، اما تحقیقات گسترده صورت گرفته

توسط دانشمندان بر روی زردچوبه نشان داده است که زردچوبه دارای خواص فراوانی است.

مهم ترین ترکیب موجود در زردچوبه کورکومین است که بسیاری از فواید شگفت انگیز زردچوبه از آن ناشی می شود.

از جمله مهم ترین خواص زردچوبه می توان به تاثیر آن در پیشگیری از سرطان، کاهش کلسترول خون، پیشگیری و

کمک به درمان آرتریت و آرتروز و موارد فراوان دیگر اشاره نمود.

یکی از کاربردهای مهم زردچوبه که در سال های اخیر به آن بیشتر پرداخته شده، استفاده از زردچوبه و

خمیر زردچوبه برای از بین بردن موهای زائد بدن یا به اصطلاح اپیلاسیون با زردچوبه است

خواص درمانی زردچوبه و عسل

زردچوبه با عسل بهترین و گرانبها ترین آنتی بیوتیک است.

هنگامی که این دو باهم ترکیب می شود، مواد تشکیل دهنده آن ضد التهاب بسیار قوی می شود و

باکتریهای بیماری زا از بین میبرد . این مخلوط هیچ اثر منفی  ایجاد نمی کند، از سوی دیگر،

قرص و انواع مختلف داروهای خریداری شده دارای عارضه های جانبی هستند

زردچوبه حاوی  ترکیبی به نام کورکومین است که در واقع پلی فنل است که به عنوان یک ماده فعال ضروری شناخته شده است.

این بیش از 150  پتانسیل درمانی مانند خواص ضد سرطان، خواص ضد التهابی دارد

مخلوط عسل با زردچوبه به صورت منظم به طور قابل توجهی می تواند هضم  را بهبود دهد و برای روده مفید است.

در آیورودیک سیستم درمان طبیعی و سنتی برای سرما خوردگی است.

به جای رفتن به داروخانه و خریدن قرصهای مختلف که عوارض جانبی ناخوشایند  دارند سعی کنید از این ترکیب استفاده کنید

هم اثرش زیادتر است و هم عارضه جانبی ندارد، به علاوه 100٪ طبیعی است. 

بلافاصله پس از احساس اولین نشانه های سرما خوردگی از این استفاده کنید

مواد لازم :

100 گرم عسل

1 قاشق غذا خوری زردچوبه

روش آماده سازی:

زردچوبه و عسل را باهم مخلوط کنید در یک شیشه بریزید

طریقه استفاده:

شروع مصرف در اولین علائم سرماخوردگی:

روز اول   نیم قاشق چای خوری از  این مخلوط  در هر ساعت. ( تمام روز)

روز دوم   نیم قاشق چای خوری از مخلوط در هر دو ساعت

روز سوم   نیم قاشق چای خوری از مخلوط  سه بار در روز

مخلوط را  تا حل شدن کامل در دهان نگه دارید سه روز پس از استفاده سرما خوردگی متوقف می شود.

خواص زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل , خواص درمانی زردچوبه و عسل

مزایای زردچوبه و عسل برای سلامتی :

درمان مشکلات گوارشی

پیشگیری و درمان دیابت

جلوگیری از سرطان

لاغری و کاهش وزن

سلامتی پوست و مو

ترکیب زردچوبه و عسل

ترکیب زردچوبه و عسل می تواند به طور موثر برای درمان آکنه و جوش صورت افراد در سنین مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

ماسک زردچوبه و عسل برای جوش

یک قاشق پودر زردچوبه را با یک قاشق چای خوری عسل و مقداری آب ترکیب کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری ایجاد شود.

این مخلوط را بر روی پوست صورت بمالید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند تا خشک شود، سپس با آب گرم بشویید.

پاک کننده آرایش

ترکیب زردچوبه و عسل و شیر را می توانید به عنوان یک پاک کننده طبیعی آرایش استفاده کنید.

ماسک شیر و عسل و زردچوبه

صورت خود را با آب گرم بشویید، مقداری پودر زردچوبه را با 1 قاشق چای خوری عسل و 1 قاشق چای خوری شیر

ترکیب کنید و بر روی صورت بمالید، بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند و سپس صورت خود را با آب سرد بشویید.

مرطوب کننده پوست

مخلوط زردچوبه و عسل می تواند به عنوان یک مرطوب کننده خوب برای پوست دست و صورت عمل کند.

خواص زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل , خواص درمانی زردچوبه و عسل

مقداری پودر زردچوبه را با یک قاشق چای خوری عسل و نصف قاشق چای خوری آب لیموترش تازه مخلوط کنید و

آن را بر روی صورت بمالید، بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند تا زمانی که کاملا خشک شود سپس آن را با آب گرم بشویید.

خواص زردچوبه و عسل برای پوست

مخلوط زردچوبه و عسل باعث افزایش چربی سوزی شده و با کاهش اشتها برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

هر روز یک قاشق چای خوری ترکیب زردچوبه و عسل مصرف کنید تا لاغر شوید.

سرماخوردگی و سرفه

مخلوط زردچوبه و عسل یک آنتی بیوتیک قوی بوده و به عنوان یک داروی خانگی می تواند برای درمان سرماخوردگی و سرفه مورد استفاده قرار گیرد.

یک قاشق غذا خوری پودر زردچوبه و یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان شیر بریزید و

مخلوط کنید و بنوشید تا سرماخوردگی و سرفه را درمان کند.

در روش دیگر می توانید از چای زردچوبه و عسل برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید؛ مقداری پودر زردچوبه را در آب جوش بریزید و

بگذارید 10 دقیقه بماند تا دم بکشد سپس مقداری عسل در آن بریزید و بنوشید تا سرماخوردگی و سرفه شما درمان شود.

دیابت و قند خون

ترکیب زردچوبه و عسل می تواند برای تنظیم سطح انسولین در بدن استفاده شود که قندخون را کنترل کرده و به درمان دیابت کمک می کند.

کبد و کبد چرب

زردچوبه و عسل باعث بهبود گردش خون در بدن شده و به سم زدایی از کبد کمک می کند برای همین برای درمان کبد چرب مفید می باشد.

خواص زردچوبه و عسل , ترکیب زردچوبه و عسل , خواص درمانی زردچوبه و عسل

مطالعات علمی متعدد نشان می دهد که زردچوبه و عسل دارای خواص ضد سرطانی بوده و

علاوه بر این می تواند به افزایش اثر بخشی داروهای شیمی درمانی هم کمک کند.

تاکنون عوارض جانبی برای ترکیب زردچوبه و عسل گزارش نشده است.

خواص زردچوبه و عسل

بیشتر بخوانید :

زردچوبه و خواص آن

زردچوبه و فلفل سیاه

زردچوبه و شیر

زردچوبه و لاغری

  • عباس زادعلی