زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

زادعلیم

آموزش و دستور پخت و طرز تهیه “ته چین مرغ” برای 4 نفر

چهارشنبه, ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۵:۵۴ ب.ظ

آموزش و دستور پخت و طرز تهیه “ته چین مرغ” برای 4 نفر

,ته چین مرغ,ته چین مرغ برای 4 نفر,ته چین مرغ در پلوپز,ته چین مرغ شف طیبه,ته چین مرغ روی گاز,ته چین مرغ در قابلمه,ته چین مرغ قالبی در فر,ته چین مرغ و قارچ,ته چین مرغ برای دو نفر,ته چین مرغ قالبی

  decoration-rice-(69)

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ

برنج 3 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

زرشک یک لیوان

ماست چکیده 1 لیوان متوسط

سینه مرغ 2 عدد یا 300 گرم

کره 5 قاشق غذا خوری

روغن نصف لیوان

زعفران دم کرده 5 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

decoration-rice-(71)

طرز تهیه ته چین مرغ

ابتدا 3 لیوان برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید(فراموش نکنید که برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد).سپس مرغ را همراه 3 لیوان آب و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا آب ان کامل بخار شود. سپس مرغ پخته شده را تکه تکه کنید;زرشک ها به مدت یک ساعت در آب خیسانده شوندسپس در 2 قاشق غذاخوری کره سرخ شده و مرغ را به ان اضافه کنید.حالا باید برنج ها را که قبلا آبکشی شده اند را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید.قسمت اول را با 3 تخم مرغ،ماست چکیده و 2 قاشق زعفران و نصف روغن خوب مخلوط کنید و قسمت دوم را با 3 قاشق زعفران کمی نمک و نصف دیگر روغن مخلوط کنید.حالا وقت چرب کردن دیواره های قابلمه است.نصف برنج های مخلوط به تخم مرغ را در قابلمه بریزید و با کفگیر خوب فشار دهید تا واد خوب فشرده شوند. لایه ای از مرغ های تکه شده بریزید و کمی زرشک سرخ شده بپاشید ، بقیه برنج های تخم مرغی را روی لایه قبلی گذاشته و فشار دهید تا مواد منسجم شوند.روی لایه بعدی بقیه تکه های مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید سپس برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و خوب فشار دهید ؛ باقی مانده کره را داغ کرده و روی برنج ها بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ،

decoration-rice-(70)

بسته به نوع حرارت بین 1 – 2 ساعت برای آماده شدن ته چین زمان مورد نیاز است و این کاملا به حرارت شما ربط دارد.سعی کنید حرارت زیاد نباشد.پس از آماده شدن ته چین را در ظرف برگردانید و برش بزنید.روی ته چین را می توانید با زرشک باقیمانده تزیین نمایید

ته چین مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی