آموزش و دستور پخت و طرز تهیه “ته چین مرغ” برای 4 نفر
آموزش و دستور پخت و طرز تهیه “ته چین مرغ” برای 4 نفر
,ته چین مرغ,ته چین مرغ برای 4 نفر,ته چین مرغ در پلوپز,ته چین مرغ شف طیبه,ته چین مرغ روی گاز,ته چین مرغ در قابلمه,ته چین مرغ قالبی در فر,ته چین مرغ و قارچ,ته چین مرغ برای دو نفر,ته چین مرغ قالبی
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ
برنج 3 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
زرشک یک لیوان
ماست چکیده 1 لیوان متوسط
سینه مرغ 2 عدد یا 300 گرم
کره 5 قاشق غذا خوری
روغن نصف لیوان
زعفران دم کرده 5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین مرغ
ابتدا 3 لیوان برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید(فراموش نکنید که برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد).سپس مرغ را همراه 3 لیوان آب و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا آب ان کامل بخار شود. سپس مرغ پخته شده را تکه تکه کنید;زرشک ها به مدت یک ساعت در آب خیسانده شوندسپس در 2 قاشق غذاخوری کره سرخ شده و مرغ را به ان اضافه کنید.حالا باید برنج ها را که قبلا آبکشی شده اند را به دوقسمت مساوی تقسیم کنید.قسمت اول را با 3 تخم مرغ،ماست چکیده و 2 قاشق زعفران و نصف روغن خوب مخلوط کنید و قسمت دوم را با 3 قاشق زعفران کمی نمک و نصف دیگر روغن مخلوط کنید.حالا وقت چرب کردن دیواره های قابلمه است.نصف برنج های مخلوط به تخم مرغ را در قابلمه بریزید و با کفگیر خوب فشار دهید تا واد خوب فشرده شوند. لایه ای از مرغ های تکه شده بریزید و کمی زرشک سرخ شده بپاشید ، بقیه برنج های تخم مرغی را روی لایه قبلی گذاشته و فشار دهید تا مواد منسجم شوند.روی لایه بعدی بقیه تکه های مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید سپس برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و خوب فشار دهید ؛ باقی مانده کره را داغ کرده و روی برنج ها بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ،
بسته به نوع حرارت بین 1 – 2 ساعت برای آماده شدن ته چین زمان مورد نیاز است و این کاملا به حرارت شما ربط دارد.سعی کنید حرارت زیاد نباشد.پس از آماده شدن ته چین را در ظرف برگردانید و برش بزنید.روی ته چین را می توانید با زرشک باقیمانده تزیین نمایید