سوپ سبزیجات با پاستا
آموزش و طرز تهیه “سوپ سبزیجات با پاستا” خوشمزه
سوپ سبزیجات با پاستا , آموزش سوپ سبزیجات با پاستا , طرز تهیه سوپ سبزیجات با پاستا , نحوه درست کردن سوپ سبزیجات با پاستا , آموزش طز تهیه سوپ سبزیجات با پاستا , سوپ سبزیجات با پاستا خوشمزه , سوپ سبزیجات با پاستا جدید
در این مطلب با آموزش طرز تهیه سوپ سبزیجات با پاستا آشنا می شویم.سوپ یکی از مفید ترین غذاها برای بیماران است و آشنایی با انواع و اقسام سوپ ها می تواند در بهبود وضعیت بیماران با توجه به مزاج بیمار کمک نماید.
مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات با پاستا
هویج خرد و نگینی شده : 70 گرم
کلم بروکلی خرد شده : 70 گرم
کرفس تازه و خرد شده : 70 گرم
ریحان تازه و خرد شده : 70 گرم
کدو سبز حلقه حلقه شده : 50گرم
شوید تازه و خرد شده : 2 قاشق غذا خوری
پیاز تازه و خرد شده : 1 عدد متوسط
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
لوبیا چیتی از قبل پخته شده : نصف پیمانه
پاستا یا ماکارانی فرمی : 200 گرم
آب : 5 پیمانه
آبلیموی تازه : ثلث پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار نیاز
گوجه فرنگی رنده شده : 2 عدد متوسط
در صورتیکه مایل باشید میتوانید 200 گرم قارچ نیز ب مواد اضافه کنید
طرز تهیه سوپ سبزیجات با پاستا
ابتدا روغن زیتون را در قابلمه میریزیم و پیاز خرد شده را با آن مخلوط می کنیم و حدود 4 دقیقه خوب تفت میدهیم.حالا وقت آن است هویج و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنیم و 5 دقیقه وقت دهیم تا سرخ شوند.حالا وقت آن است که شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا مواد درون قابلمه بخارپز شوند.بعد از اینکه مواد بخارپز شدند باید کلم بروکلی و کدو سبز را اضافه کنیم و بعد از آن وقت اضافه کردن ریحان و شوید و گوجه فرنگی است و صبر می کنیم تا نیم پز شوند و بعد آن لوبیا چیتی و آّب جوشیده شده را اضافه می کنیم و صبر میکنیم تا آب به جوش آید ، سپس ماکارانی را همراه با نمک و فلفل و آّبلیمو را اضافه میکنیم و صبر می کنیم تا ماکارانی ها پخته شوند.
نکات مهم در مورد سوپ سبزیجات با پاستا
این سوپ غذای مناسبی برای بیماران مبتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد
توجه داشته باشید که این سوپ در مدت زمان 30 دقیقه الی 35 دقیقه پخته می شود
سوپ سبزیجات با پاستا را می توانید به عنوان وعده اصلی یا میان وعده و دسر سرو نمایید
سوپ سبزیجات با پاستا در ماه رمضان یک افطار ایده آل است
مواد لازم برای تهیه این سوپ برای 4 نفر در نظر گرفته شده است
دلایلی برای خوردن سوپ
سوپ سبزیجات حاوی حدود 2 لیوان کوچک آب است. به همین دلیل باعث تامین آب بدن میشود. به خصوص اینکه در فصل زمستان به دلیل روشن بودن وسایل گرمایشی مانند شوفاژ، خشکی بدن بیشتر میشود. توصیه میکنیم حتما از سوپهای خانگی و دست پخت خودتان استفاده کنید. سبزیجات تازه به کار ببرید.فراموش نکنید که سوپ های آماده و بسته بندی شده حاوی میزان زیادی نمک و همچنین روغن هستند. هنگام خرید حتما میزان سدیم(نمک) موجود در سوپ را مطالعه کنید. اگر میزان نمک سوپ های آماده برای هر بشقاب بیش از 1 گرم باشد بدانید که یک غذای ناسالم خورده اید.
- با مصرف سوپ، چربی کمتری بهصورت اشباع دریافت میکنید.
- سوپ برای بیمارانی که مشکل جویدن یا هضم دارند، بسیار مفید است.
- سوپ یک غذای فوقالعاده برای کاهشوزن در مدت زمان کوتاه است.
سوپ سبزیجات با پاستا
- ۹۶/۰۱/۰۶